Társulat

Történetünk:

A Naná Színház 2000-ben alakult. Jelenleg kb. 40 fővel dolgoznak. Működési idejük alatt   számtalan embernek nyújtottak kellemes kikapcsolódást előadásainkkal az ország határain belül és kívül.

A szokványos amatőr színi társulatoktól a Naná abban különbözik, hogy kizárólag saját darabokat játszik, amit a társulat vezetője, rendezője  Marth P. Ildikó ír és rendez.  Darabjait országhatáron belül is, és azon túl is játsszák.  

 

A társulat erőssége és megtartó ereje a humorban van, így a kezdetekben szinte csak is ilyen jellegű előadások születtek. Ilyen volt a legelső előadásuk is, a Rátóti csikótojás.  Gyerekek, felnőttek és idősebbek egyaránt kedvelik. A darab megtalálható az interneten. Több helyen játszották, többek között Kanadában is.

 Szintén családi jellegű  vígjáték a  Kukás guru. Ezt a darabot is számos helyen mutatták már be nagy sikerrel (Felvidéken, Délvidéken, Erdélyben és Magyarországon). Természetesen mi úgy gondoljuk, hogy a Naná Színház előadásában az igazi.

Az Amerre a nap lejár lírai hangvételű kamaradarab.  A harmadik és egyben az utolsó mű, amely megtalálható közösségi portálokon. Többek között pécsi, színjátszás tagozatos diákok mutatták be.  

A Zengő erdő zenés mesedarab felnőtteknek és gyerekeknek.  Vidám filozofikus mű a  szerelemről.

 A Hajdú Rege   városunk alapításának 400. évfordulójára íródott alkotás. Egy történet arról, hogyan érkezhettek meg a hajdúk, és vélhetően hogyan fogadták őket a Nánában lakók. A hazatalálás meséje, szerelemmel, humorral és zenével.

A Pázmányos  könnyed komédia, szintén zenés, családi színházi előadás, veretes gondolatokkal. Ezt a darabot is nagy sikerrel játszották Erdélyben és számos más településen.

 A Legenda sajátos műfajú táncszínházi produkció prózai átkötésekkel, amelyet jelenleg az Ezüstperje és a Nyíló Akác néptánccsoporttal közösen mutatnak be.

A legújabb ősbemutatójuk címe a Csillag vagy liliom, zenés történelmi alapú játék, ami az Árpád-házi Szent Margit élete köré épül.  

A csoport művészeti vezetője: Marth P. Ildikó

Telefon : 70/ 5242 201; 52/382-400

http:www.nanaszinhaz.gportal.hu

eseménynaptár

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access /naptar/naptar_beepulo.php on this server.


Apache/2.4.25 (Debian) Server at www.nanasholding.hu Port 80

hirdetések

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access /holding/reklam_beepulo.php on this server.


Apache/2.4.25 (Debian) Server at www.nanasholding.hu Port 80

Okkal-Más-Okkal

Partnerünk az Okkal-Más-Okkal Ifjúsági Egyesület

Városdal

powered by Á.G.I.-CMS 1.17
admin